Nyhedsbrev juni

Vi har ændret foreningens navn og samtidig lavet nyt format på vores nyhedsbrev, som vi håber du vil tage godt imod. Det er vores intention, at det skal udkomme 2-3 gange årligt.

SmørumNet logo

Vi vil i dette nyhedsbrev fortælle lidt om de muligheder for internet, som du har som medlem i vores forening, samt om den fiber der pt. nedlægges af andre operatører.

Lynhurtigt internet kræver ikke fiber helt frem til boligen
Vi har hørt fra flere medlemmer, at de tror man skal tilmelde sig den nye fiber, som TDC Net i øjeblikket nedlægger i Smørum for at opretholde internet fremadrettet.

Det er absolut ikke tilfældet!

TDC Net er direkte konkurrent til SmørumNet, og vi har intet at gøre med deres graveaktiviteter i Smørum.

Nogen vil måske spørge, om vi kan konkurrere med TDC Net på hastigheder og priser?

Svaret er ja. Vores priser er bestemt konkurrencedygtige i forhold til de priser, som man skal betale på TDC’s fiber.

Hvad med hastighederne?

Vi tilbyder internet hastigheder fra 200 – 1.000 Mbit, så heller ikke her er det et kompromis  at fastholde internet via SmørumNet. I vores nye aftale med YouSee bliver prisen på de forskellige hastigheder sat ned fra den 1. juli 2022.

De nye priser:

Du kan se mere omkring alle internet hastigheder og de seneste nyheder på hjemmesiden.
Du kan også se spørgsmål og svar omkring den nye aftale med YouSee her.

Fibernet i Smørum

Der er i øjeblikket flere fiberselskaber, der fortæller om de fortræffeligheder, som et fibernet tilbyder, og vi hører fra forskellig side om ambassadører for forskellige løsninger.

Vi vil gerne slå fast, at nettet i SmørumNet, som er et hybrid fiber/coax net, leverer lige så gode produkter på både Internet og Tv, som fiberselskaberne tilbyder.

SmørumNet har igennem adskillige år installeret fibernet fra vores hovedstation og frem til de fiberskabe ude i anlægget, der distribuerer signalet det sidste stykke på max. 200-300 meter til det enkelte medlem på coax kabel. Det betyder ikke noget for kvaliteten, at dette stykke kabel ikke er en fiber.

Vi har et stabilt og velfungerende netværk, der løbende bliver opdateret, og vi tilbyder garanterede internethastigheder fra YouSee og TDC Erhverv.

Hvis ikke du mener, at din internetforbindelse eller tv-løsning virker optimalt, så opfordrer vi dig til, at du får foretaget et gratis husinstallationstjek, hvor du får tjekket din installation for fejl.

Dette kan bestilles hos YouSee på tlf. 70704040.

Hvis det skulle vise sig, at der er fejl på din stikledning, så dækker foreningen udskiftning af denne – dog ekskl. gravning på din grund. Tjek eventuelt med dit forsikringsselskab om de vil dække omkostningerne til gravningen.

Det er også dit net

SmørumNet er en non-profit, medlemsejet og medlemsdrevet forening, hvor fokus ligger på driftsstabilitet, produktløsninger og konkurrencedygtighed. Husk at du som medlem i SmørumNet kan gøre din indflydelse gældende på den årlige generalforsamling.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte bestyrelsen her. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Vi vil ønske dig en rigtig god sommer!

Bestyrelsen i SmørumNet

Informations
møde

SmørumNet afholder informationsmøde i Kulturhuset, mandag den 12. juni kl. 17:30 og 19:30. Hør mere om bl.a. YouSee Play.