Spørgsmål og svar

SOS/FAQ/OSS

Spørgsmål og svar er delt op i flere afsnit.

Indholdsfortegnelse

Opsigelse og Flytning

Du skal have fat i Kundeservice hos Yousee på 70 70 40 40 for at opsige din TV-pakke. Opsigelse hos YouSee er normalt løbende måned + 30 dage.

Du kan godt fortsætte med kun af have internet hos os.

Hvis du fraflytter vores område, skal du meddele det til Yousee på telefon 70 70 40 40. Du vil samtidigt blive meldt ud af foreningen. Dit medlemsskab hos os følger din tv-pakke og/eller dit bredbånd.

Internet

Den hastighed som du betaler for er den hastighed som kommer til routeren. For at måle den korrekt bør du bruge et netværkskabel(CAT 5e eller CAT 6). Du kan se mere om det under Hjælp!/internet

Der kan være mange årsager til at dit internet kører dårligt. Først bør du teste og se om det kører uden problemer med et netværkskabel. Gør det det, så er det det trådløse internet der er problemer med. Du kan læse mere om trådløse problemer under Hjælp!/internet. Hvis internettet også kører dårligt med et netværkskabel, kan det være at stikket på routeren skal strammes. Hvis det ikke hjælper, kan det være intern elektromagnetisk støj. Du kan ringe til Yousee på 70704040 og bede om et gratis husstands installationscheck.

Ja hvis du skifter til 1.000 Mbit eller hurtigere upload, skal der måske skiftes et stik i boligen. Dette sker uden beregning.

TV og TV-boks

Ja, det kan du godt.  Enten hvis du ringer på 70704040 eller ved at besøge YouSee i Ballerup Centeret.

Telefoni

Det koster 99 kr. pr. måned for fri tale.

Jeg har brug for IT hjælp

Vi, i bestyrelsen, har desværre ikke mulighed for at gå i dybden med hjælp, men Ældre Sagen har en IT-Café på Smørum Bibliotek. De er der alle torsdage kl. 14-16. Alle er velkomne og det er gratis.

Du kan få hjælp til f.eks.:

  • Netværk og printerproblemer
  • PC’en, tabletten eller smartphonen
  • MitID og de digitale postkasser.
  • Mail, Officepakken eller brug af internet.
  • Etc.

Kontakt IT-Café: Per Krag 20 85 38 18

Hjemmebesøg Per Husted Sørensen 21 47 26 25 eller Lars Bølle 23 44 44 43

Informations
møde

SmørumNet afholder informationsmøde i Kulturhuset, mandag den 12. juni kl. 17:30 og 19:30. Hør mere om bl.a. YouSee Play.