Danskerne vil selv skræddersy deres egen tv- og streamingpakke

Som nogle af de første i verden lancerede Yousee Bland Selv, hvor du kan blande din egen tv-pakke med både tv-kanaler og streamingtjenester. Og det er danskerne vilde med, viser en ny YouGov-analyse. Tre ud af fire danskere vil have både tv og streaming i deres tv-pakke, og de vil kunne blande kanaler og streamingtjenester efter behov.

  • 77 % af danskerne vil have både tv- og streaming i deres abonnementsløsning
  • 51 % betaler for én eller flere streamingtjenester (fx Netflix, HBO Nordic eller TV2 Play) udover den/de streamingtjenester, der allerede er med i deres tv-abonnement
  • 67 % af kvinderne vil gerne kunne skifte kanal eller tjeneste, når der kommer en særlig serie eller film
  • 62 % af mændene vil gerne kunne skifte, når der kommer VM, OL og fodbold.

Efter en fantastisk start, er der nu over 150.000, der har valgt Bland Selv,
og som flittigt bruger løsningen. Antallet af tv-kunder som vi normalt ser blande en tv-pakke i løbet af en måned, ser vi nu på bare én dag. Mere end halvdelen blander via YouSee Tv-boksen, hvor streamingtjenesterne Viasat Film inkl. Viaplay, HBO Nordic og Dansk Filmskat er blandt de mest populære tjenester.

Nye streamingtjenester i Bland Selv

Som de første i Danmark kan vi nu lancere tre streamingtjenester baseret på tv-indhold, National Geographic+, Disney Channels XTRA og Nick+.

Streamingtjenesterne er en del af Bland Selv-løsningen, hvor man kan mikse tv og streaming. Og fra i dag kan jeres beboere og medlemmer således blande endnu mere underholdning i tv-pakken.

De tre nye streamingtjeneste tilbyder et stort udvalg af dokumentarer og serier samt masser af underholdning for børn. Streamingtjenesterne er baseret på indholdet fra tre tv-kanaler, men har langt mere indhold, end hvis man kun havde tv-kanalerne. Det gør det bl.a. muligt at se flere sæsoner af en aktuel serie eller dokumentarprogrammer udvalgt efter temaer – ikke sendetidspunkt.

  • Hver af de nye streamingtjenester kan tilvælges for 3 point og kan ses via YouSee tv-boksen, Tv & Film-app’en og web via tv.yousee.dk.
  • Har du allerede blandet tv-kanalerne i deres Bland Selv-løsning får du automatisk adgang til alt indholdet i den pågældende streamingtjeneste. Har man fx blandet tv-kanalerne National Geographic, Nat Geo People og Nat Geo Wild, i sin Bland Selv-pakke, åbnes der automatisk for adgang til National Geographic+.
  • Beboere og medlemmer med en Fuldpakke vil i løbet af de kommende måneder få adgang til streamingtjenesterne National Geographic+ og Disney Channels XTRA, i det de 6 tv-kanaler i streamingpakken er en del af YouSee’s Fuldpakke.

National Geographic+

National Geographic+ er faktabaseret kvalitetsunderholdning, der hele tiden udvikler og ændrer sig i takt med den verden, der omgiver og interesserer os. Vælger du National Geographic+, følger kanalerne National Geographic, Nat Geo People og Nat Geo Wild med. Naviger rundt i det store udvalg af dokumentarer og dokumentarbaserede serier via de dynamiske temaer, der giver et godt overblik og inspirerer til at udforske mere.

Nick+

Nick+ er for alle børn, der elsker tegneserier og komedier. Når du vælger Nick+, følger kanalerne Nickelodeon, Nicktoons og Nick Jr. med. Tjenesten inkluderer populære komedieserier fra Nickelodeon, de sejeste tegnefilm fra Nicktoons og det bedste pædagogiske indhold fra Nick Jr., som passer til de mindre børn. Du finder blandt andet hele sæsoner af Familien Thunderman, Henry Danger, Avatar og Paw Patrol.

Disney Channels XTRA

Disney Channels XTRA giver dig adgang til et stort udvalg af de bedste serier og programmer fra Disneys tv-kanaler. Disney Channels XTRA giver dig også eksklusiv adgang til sæsonpremierer og nye sæsoner, inden de bliver vist i tv. Når du vælger Disney Channels XTRA, følger kanalerne Disney Channel, Disney XD og Disney Junior med.

Informations
møde

SmørumNet afholder informationsmøde i Kulturhuset, mandag den 12. juni kl. 17:30 og 19:30. Hør mere om bl.a. YouSee Play.