Streaming, nye app’s og mere.

I løbet af efteråret får vi endnu flere muligheder, når Yousee udvider streamingmulighederne med indhold fra både Nordisk Film og Fox+. Samtidig lancerer Yousee i samarbejde med Fox Networks Group en helt ny tv-kanal. 
 
Tv og streaming smelter sammen i Bland Selv-konceptet, og det er nu, et halvt år efter lanceringen, muligt at vælge mellem otte forskellige streamingtjenester. Senere i år kommer der endnu mere indhold til Bland Selv-løsningen.

”Vores kunder skal have mulighed for at vælge mellem alle de streamingtjenester, der er på markedet, når de sammensætter deres egen unikke indholdspakke. Derfor er jeg glad for, at vi senere i år kan give dem adgang til både store danske film og populære udenlandske titler fra Nordisk Film samt streamingtjenesten Fox+, der har et stort katalog af de mest populære tv-serier,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee.

I september måned kommer der en app til LG TV. Dermed får i mulighed for selv at bestemme, om i vil have den fulde tv-oplevelse via tv-boksen eller den virtuelle oplevelse via apps. Der findes allerede app’s til Sony, Philips, Sharp samt flere via deres indbygget Android TV. Samt Samsung TV.


Stream din tv-pakke direkte fra Apple TV


Tv-boksen er for mange medlemmer en naturlig del af tv-pakken. Der er dog også en del medlemmer, der hellere vil bruge f.eks. Apple TV til at streame deres underholdningspakke, og derfor har Yousee udviklet en app til Apple TV. Yousee er nu klar til at lancere den efterspurgte app, som bliver tilgængelig for alle medlemmer i næste uge. Dog skal man være opmærksom på at man ikke kan leje film via Yousee app’en, da det strider mod Apple’s rettigheder.

Android TV box

Det skal nævnes at man også kan købe en Android TV box, hvor Yousee allerede har udviklet en app. Og her kan man godt leje film på.

[icon name=”android” class=”4x center” unprefixed_class=””]

[icon name=”flag” class=”2x spin border”]

Informations
møde

SmørumNet afholder informationsmøde i Kulturhuset, mandag den 12. juni kl. 17:30 og 19:30. Hør mere om bl.a. YouSee Play.