Uønskede undertekster

Oplever du uønskede undertekster på DR og TV2

Du oplever måske, er at der vises DVB undertekster for hørehæmmede på DR og TV 2’s kanaler. Det er en funktion, som YouSee har aktiveret indenfor de sidste par uger, og DR1 og TV 2 Danmark er de sidste kanaler, hvor YouSee for nyligt har aktiveret funktionaliteten.

Funktionen DVB undertekster for hørehæmmede er en funktion, som længe har været efterspurgt af de kunder, som har svært ved at høre, hvad der bliver sagt i udsendelserne og som derfor har ønsket muligheden for at aktivere undertekster for hørehæmmede.

Tidligere har man alene kunnet gøre dette via tekst-tv, men nu er der mulighed for at vælge det i menuen på fjernsynet og underteksterne er grafisk meget pænere.

På live tv udsendelser som f.eks. nyhederne, så tastes underteksterne af DR og TV 2 løbende og derfor opleves det, at underteksterne kommer i små segmenter.

Dit tv har formentlig aktiveret denne funktion, så du bør kunne gå ind i menuen på fjernsynet og fravælge visning af undertekster for hørehæmmede.

Informations
møde

SmørumNet afholder informationsmøde i Kulturhuset, mandag den 12. juni kl. 17:30 og 19:30. Hør mere om bl.a. YouSee Play.