VM i fodbold 2018

Yousee har skabt et YouSee VM-univers.

Der har du muligheder for få en masse gode informationer om VM i fodbold.

I VM-universet kan man blandt andet gense legendariske VM-kampe, se nervepirrende finaler, spændende fodbolddokumentarer og masser af fodboldfilm. Så vi alle kan blive klar til en sommer i fodboldens tegn.

Hvis du har den nye Ultra HD-Boks (4K) samt et nyt TV, som kan kører 4K, har du mulighed for at se TV2’s kampe i rigtig flot kvalitet. Du finde kanalen på plads nr. 119

Se VM på alle skærme – i hele EU
Er fjernsynet optaget, eller er du i sommerhus under VM-finalen? Fortvivl ej! Med YouSee kan du tage din underholdning med sig uanset hvor, du er. Og så giver Yousee samtidig fri data til at streame fra mobilen hele sommeren i Danmark.

Se tv på mobil, tablet og PC
For at kunne se tv på mobil eller tablet kræver det, at jeres beboere og medlemmer installerer YouSee Tv & Film-app’en. Den fås til både Android og iOS og kan hentes i Google Play og App Store.

Kom godt i gang, og læs mere.
Ser man med fra pc’en, kan det gøres direkte fra: tv.yousee.dk

Koster det ekstra?
Det koster ikke ekstra at tage sine tv-kanaler, sine streamingtjenester og YouSee Musik med i Danmark og i EU. Du kan tage al Yousee’s underholdning med, når du rejser indenfor EU. Det betyder, at du kan streame live-tv og de film og serier, der hører med i dit tv-abonnement, når du besøger et af de 28 EU-lande.

Som en særlig service, i forbindelse med sommerens mange sportsbegivenheder, åbner Yousee i perioden 13. juni til 27. august 2018 for tjenesten ”TV 2 Ude”. Med TV 2 Ude vil du med en tv-pakke få mulighed for, når du er uden for hjemmet, at se udsendelser på TV 2 via YouSee Tv & Film-appen via mobil og tablet. Så kan du, når du er uden for hjemmet, nemt følge med i sommerens VM-slutrunde fx i sommerhuset.

TV 2 Ude kan tilkøbes som et selvstændigt abonnement til 5 kr. om måneden. Der vil være åbent for TV 2 ude-tjenesten i perioden 13. juni til 27. august 2018.

Informations
møde

SmørumNet afholder informationsmøde i Kulturhuset, mandag den 12. juni kl. 17:30 og 19:30. Hør mere om bl.a. YouSee Play.