Ejeroplysninger:

Dette websted udbydes af:

Smørum Kabelnet
c/o Henrik Dagø
Valmuehaven 8
2765 Smørum
Email: kasserer@smoerumnet.dk
CVR: 18034301

§ 1  Formål
Denne privatlivspolitik træder i kraft den 25. maj 2018.

Smørum Kabelnet, Valmuehaven 8, 2765 Smørum (”Smørum Kabelnet”, ”vi”, ”os” eller ”vores”) er dataansvarlig for dine personoplysninger, og vi er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv, når du anvender Smørum Kabelnets produkter og tjenester eller browser på vores hjemmeside.

Denne privatlivspolitik vil hjælpe dig med at forstå, hvilke personlige oplysninger vi indsamler om dig, hvorfor oplysningerne indsamles, og hvordan vi bruger dem. Privatlivspolitikken vil også forklare, hvordan du bruger din ret, når du betror os dine personlige oplysninger.

Vi beder dig om at læse denne privatlivspolitik omhyggeligt igennem og gøre dig bekendt med indholdet. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

§ 2  Hvilke oplysninger indsamler Smørum Kabelnet?
Smørum Kabelnet har brug for visse personoplysninger for at kunne administrere medlemskabet, levere målrettet information, ekspedere bestillinger af tjenester til dig.

Smørum Kabelnet indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at levere en eller flere tjenester til dig.

Ved etablering af medlemskab af Smørum Kabelnet, registreres personoplysninger med det formål, at kunne levere ønskede ydelser til dig. Når der indsamles personoplysninger, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Smørum Kabelnet registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

§ 3  Hvem videregiver Smørum Kabelnet personoplysninger til?

Smørum Kabelnet udveksler personoplysninger med samarbejdspartnere for at kunne opfylde leveringsforpligtelsen, og for at kunne administrere dit medlemskab og de tilbud, som du vælger at benytte via dit medlemskab af Smørum Kabelnet. Vi videregiver kun personoplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse.

Smørum Kabelnet videregiver oplysninger om dig og dit medlemskab hos os til Dansk Kabel TV, som er vores serviceleverandør og til YouSee, som administrerer vores medlemssystem.

Ved bestillinger af en/flere af vores ydelser, videregives følgende oplysninger:
◾Fornavn og efternavn
◾Adresse (vejnavn og nummer, postnummer og bynavn)
◾E-mail
◾Telefonnummer

§ 4  Hvordan indsamler Smørum Kabelnet personoplysninger?

Ud over de oplysninger, som du selv afgiver i forbindelse med din indmeldelse eller indtaster i forbindelse med bestilling af ydelser på hjemmesiden, anvender hjemmesiden cookies. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie.

For hvert besøg på www.smorumnet.dk – uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie – opbygger Smørum Kabelnet en logstatistik. Logstatistik betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende hjemmesiden har haft, hvor de kommer fra, på hvilken underside de forlader websitet, m.m.

På www.smorumnet.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktioner. Disse statistikker er anonymiserede.

Logstatistik bruges til:
◾at skabe øget brugervenlighed
◾at måle effektivitet af tjenester
◾at dokumentere brugen af ”selvbetjeningen”

§ 5  Tjenester på andre medier

Denne hjemmeside kan indeholde mediefunktioner fra f.eks. Facebook, Twitter, LinkedIn og Youtube-videoer, som har deres egne privatlivspolitikker.

Vi opfordrer dig til at læse deres betingelser og vilkår samt privatlivspolitik grundigt inden du afgiver personoplysninger, eftersom vi ikke påtager os ansvar eller forpligtelser for disse tjenester eller funktioner.

§ 6   Hvor længe opbevares dine persondata?

Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger, så længe vi finder det nødvendigt for at opfylde vores formål, som vi har beskrevet ovenfor under “Formål”. Derefter vil vi slette eller i nogle tilfælde anonymisere dine personoplysninger.

Vi kontrollerer regelmæssigt, om vi har gemte personoplysninger, som skal slettes. Fordi vi behandler dine personoplysninger til forskellige formål, vil den faktiske periode, hvor personoplysningerne gemmes, dog variere.

§ 7  Sikkerhed

Smørum Kabelnet har implementeret såvel tekniske som organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der har til formål at beskytte dine oplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, at de fortabes eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven om behandling af personoplysninger.

§ 8  Links

Smørum Kabelnets hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vær opmærksom på, at du ved at klikke på sådanne links bliver ført til en anden hjemmeside. Vi opfordrer dig til altid at læse disse hjemmesiders persondatapolitik, fordi deres procedure for indsamling og behandling af personoplysninger kan adskille sig fra Smørum Kabelnets.

§ 9  Opdatering af og indsigt i oplysninger

Som medlem af Smørum Kabelnet har du altid ret til at gøre indsigelse mod medlemsregistreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Smørum Kabelnet via hjemmesiden.

Du har ret til dataportabilitet, hvilket betyder, at du i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinbart format må modtage de personoplysninger, som du selv har givet os, og få dem overført til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

§ 10  Kontakt Smørum Kabelnet

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, vores behandling af personoplysninger eller dit medlemskab af Smørum Kabelnet i øvrigt, så er du meget velkommen til at rette henvendelse til os via hjemmesiden.

§ 11  Ændring af Privatlivspolitikken

Smørum Kabelnet forpligter sig til løbende at opfylde myndighedskravene til beskyttelse af persondata.

Kommende begivenheder
  1. Kom og snak

    27. november @ 18:30
  2. Kom og snak.

    18. december @ 18:30 - 19:00
  3. Kom og snak

    15. januar 2019 @ 18:30 - 19:00