Velkommen til Smørum Kabelnet!

Foreningen har næsten 3.000 boliger i Smørum området som medlemmer, og vores primære mål er, at kunne levere billigst og bedst muligt TV og internet. Anlægget blev etableret i begyndelsen af 1970’erne i flere små selvstændige foreninger, som med tiden blev slået sammen til den nuværende store forening. Anlægget er løbende blevet renoveret til seneste teknologi, og er nu i 2018 klar til Gigaspeed internet.

Smørum Kabelnet har i øjeblikket en forsyningsaftale med YouSee, som leverer internet, TV og telefoni til foreningens medlemmer.

Du skal være opmærksom på, at YouSee har fejl på deres hjemmeside, når det gælder priserne i vores forening. Du kan se de rigtige priser her på hjemmesiden under produkter.

 

Til- og fraflytning på adresse med etableret forbindelse:

Oprettelse/opsigelse af medlemsskab og produkter skal ske hos YouSee på telefon 70 70 40 40.

 

Ny adresse i Smørum Kabelnets dækningsområde:

Ved tilflytning til en ny adresse uden forbindelse kontaktes vores serviceleverandør Dansk Kabel TV på telefon 43 22 66 21 for bestilling af tilslutning, hvis dette er muligt.

Tilflytter vil blive faktureret for servicearbejdet direkte fra Dansk Kabel TV.

Hvis der er tvivl om mulig tilslutning, kan du også kontakte bestyrelsen.

 

Bestilling eller skift af TV-pakke:

Kontakt YouSee på telefon 70 70 40 40 – Du kan se priser her 

 

Bredbånd og Bredbåndstelefoni:

Ved bestilling kontaktes YouSee på 70 70 40 40 – Du kan se priser her

 

Kontingent:

Kontingent og øvrige gebyrer – Du kan se priser her.

 

Udmeldelse:

Udmeldelse af Smørum Kabelnet skal ske med mindst 1 måneds varsel til udløbet af et kvartal. Opsigelse af dine abonnementer samt udmeldelse sker hos YouSee på telefon 70 70 40 40.

Vi hører meget gerne hvad der har gjort, at du ikke længere vil være medlem i vores forening. Send gerne en besked til foreningen her.

Vi håber at du har lavet en grundig overvejelse og specielt sammenlignet priser på længere sigt, hvor introduktions- og speciel priser ikke længere er gældende.

 

Yderligere oplysninger:

Hvis du har spørgsmål til procedurerne du kontakte foreningen her.