Medlemskab

Velkommen til SmørumNet

Foreningen har mere end 3.000 boliger i Smørum området som medlemmer, og vores primære mål er, at kunne levere billigst og bedst muligt internet og TV. Anlægget blev etableret i begyndelsen af 1970’erne i flere små selvstændige foreninger, som med tiden blev slået sammen til den nuværende store forening. Anlægget er løbende blevet renoveret til seneste teknologi, og kan nu levere Gigaspeed internet.

SmørumNet har forsyningsaftale med YouSee, som leverer internet, TV og telefoni til foreningens medlemmer til priser, der typisk er en hel del billigere end tilsvarende hos konkurrenter på fiber.

Du skal være opmærksom på, at YouSee på deres hjemmeside ikke viser de korrekte priser i vores forening. Du kan se de rigtige priser her på hjemmesiden under produkter.

Til- og fraflytning på adresse med etableret forbindelse:

Oprettelse/opsigelse af medlemsskab og produkter skal ske hos YouSee på telefon 70 70 40 40.

Ny adresse i SmørumNets dækningsområde:

Ved tilflytning til en ny adresse uden forbindelse kontaktes vores serviceleverandør DKTV på telefon 43 22 66 21 for bestilling af tilslutning, hvis dette er muligt.

Tilflytter vil blive faktureret for servicearbejdet direkte fra DKTV.

Hvis der er tvivl om mulig tilslutning, kan du også kontakte bestyrelsen.

Bestilling eller skift af TV-pakke:

Kontakt YouSee på telefon 70 70 40 40 – Du kan se priser her 

Bredbånd og Bredbåndstelefoni:

Ved bestilling kontaktes YouSee på 70 70 40 40 – Du kan se priser her

Kontingent:

Kontingent og øvrige gebyrer – Du kan se priser her.

Udmeldelse:

Udmeldelse af SmørumNet skal ske med mindst 1 måneds varsel til udløbet af et kvartal. Opsigelse af dine abonnementer samt udmeldelse sker hos YouSee på telefon 70 70 40 40.

Vi hører meget gerne hvad der har gjort, at du ikke længere vil være medlem i vores forening. Send gerne en besked til foreningen her.

Vi håber at du har lavet en grundig overvejelse og specielt sammenlignet priser på længere sigt, hvor introduktions- og speciel priser ikke længere er gældende.

Yderligere oplysninger:

Hvis du har spørgsmål til procedurerne du kontakte foreningen her.

Informations
møde

SmørumNet afholder informationsmøde i Kulturhuset, mandag den 12. juni kl. 17:30 og 19:30. Hør mere om bl.a. YouSee Play.