YouSee Play

Betal kun for det, du har lyst til at se

10

Point

266 kr./md.

20

Point

366 kr./md.

30

Point

466 kr./md.

40

Point

566 kr./md.

+1

Point

10 kr./md.

Uendelig underholdning

Saml dine yndlingskanaler og streamingtjenester ét sted.

Vælg. Skift. Nemt.

Skift som du har lyst - når du har lyst. Så bliver det ikke nemmere.

Se, hvor du vil

Bliv underholdt derhjemme. På farten. Og når det passer dig. Kan kun ses via en YouSee TV-boks, en app, Chromecast, Apple TV eller på mobile enheder, og ikke som gammeldags TV

Få verdens bedste underholdning med YouSee Play

Betal kun for det, du har lyst til at se

Med YouSee Play bruger du point til at vælge dine tv-kanaler og streamingtjenester. Du bestiller 10 ad gangen op til 40 point, og herefter fås de enkeltvis. Får du brug for færre point, skruer du bare antallet af point ned. Det koster nemlig ikke ekstra at skifte mening.

Tag underholdningen med dig overalt

Hvor du vil se din underholdning, er op til dig. Du får den bedste tv- og streamingoplevelse med en YouSee Tv-boks, men der er frit valg på alle dine skærme. Og med YouSee Play-appen kan du tage dine tv-kanaler og streamingtjenester med dig overalt og se dem, når og hvor du vil. I sofaen, i sommerhuset, eller når du rejser i EU.

YouSee Tv-boks

Med tv-boksen får du den komplette tv-oplevelse. Du slipper for forsinkelser, så naboens jubel ikke afslører et fodboldmål, før du selv ser det. Du kan optage, pause live-tv, spole i programmer og starte dem forfra. Og så er det nemt at gense de udsendelser, du måtte misse på farten. YouSee tv-boks medfølger med abonnementet.

Vær opmærksom på at youSee Play kun kan ses via en YouSee TV-boks, YouSee Streamer, en app, Chromecast, Apple TV eller på mobile enheder, og ikke som gammeldags TV. Hvis man vil have en løsning til det almindelige tv henviser vi til grundpakke, mellempakke eller Fuldpakke. 

Husk at man ikke kan skifte tilbage til Bland selv igen.

Informations
møde

SmørumNet afholder informationsmøde i Kulturhuset, mandag den 12. juni kl. 17:30 og 19:30. Hør mere om bl.a. YouSee Play.