Bestyrelsen

Bestyrelsen består af frivillige medlemmer, som er valgt ind på den årlige generalforsamling. CVR 18034301

Henrik Haas

Formand

Henrik har været en del af bestyrelsen siden 2012. Arbejdsområderne er alt vedrørende forsikring, distribution, samt substitut for sekretæren.
Henrik varetager også opgaver i forbindelse med foreningens hjemmeside og infokanal. Interesseområderne er lyd og billede og holder sig løbende orienteret om teknologien bag.

Henrik er til daglig partnerchef i Tryg Forsikring

Mikael Schrøder

Næstformand

Mikael startede i Antenneforeningen Smørum i 1990 og var med til at fusionere denne med Smørumnedre Antennelaug i 2001. Mikael blev næstformand i Smørum Kabelnet i 2002 og har været formand fra 2007-2018. Medlem af forretningsudvalget.

Mikael er selvstændig IT-rådgiver og arbejder med projektledelse, marketing og ledelse generelt.

Henrik Dagø

Kasserer

Henrik startede i Smørum Kabelnet  i 2001. Henrik har siden 2003 været kasserer for Smørum Kabelnet og er medlem af forretningsudvalget.

Henrik er til daglig Director, Finance i et større dansk børsnoteret selskab og har arbejdet som revisor og indenfor Regnskabs- og Finansbranchen i mere end 30 år..

niels4

Niels Engel

Teknik

Niels blev valgt i 2010 på grundlag af en kritisk holdning vedr. prisstigningerne. Hans motto er “Det behøves ikke at blive dyrere, bare vi gør det smartere”. Interesseret i at undersøge muligheder for besparelser generelt. Niels arbejdsområde er service/udvikling i nettet.

Medlem af hjemmeside/infokanal gruppen.

Niels arbejder til dagligt som pilot i et større skandinavisk flyselskab.

Steen Eget

Driften

Steen kom ind i bestyrelsen i 2001, og har siden været ansvarlig for den daglige drift. Hans primære område er medlemskontakten samt kontakten til serviceleverandørerne. Herudover er han involveret i arbejdet med nye tiltag.
Steen’s baggrund er en teknikeruddannelse inden for fly- og tog sikkerhed samt IFE specialist.

Carsten Riis Frederiksen

Medlem

Carsten har været med i bestyrelsen siden 2007. Carsten arbejder med løbende opgaver i bestyrelsen, herunder juridiske spørgsmål. Carsten lægger vægt på, at Smørum Kabelnet har et varieret tilbud og leverer et kvalitetsprodukt til en fornuftig pris.

Torben Pedersen beskåret

Torben Juhl Pedersen

Sekretær

Torben blev valgt til bestyrelsen i 2022. Torben er foreningens sekretær og sørger for referater samt lokaler og det praktiske
omkring diverse møder.
Torben har gennem mange år arbejdet med teknisk salg til store industrikunder i et større svensk firma, men er nu på efterløn.

Informations
møde

SmørumNet afholder informationsmøde i Kulturhuset, mandag den 12. juni kl. 17:30 og 19:30. Hør mere om bl.a. YouSee Play.