Nyt om tv-kanaler og ny kanalrækkefølge fra 12. februar 2019

Viasat Golf og Discovery Science kommer i YouSee’s Fuldpakke.
Har du Fuldpakken får du Viasat Golf og Discovery Science som nye kanaler i din tv-pakke. Det skyldes, at kanalerne Nat Geo People og TNT er lukket.

Comedy Central skifter 7.-8. januar 2019 navn til Paramount Network
Kanalen viser et bredt spænd af internationalt kvalitetsindhold fra MTV, Comedy Central, TV Land og Channel 5. Morgentimerne på Paramount Network er reserveret til de mindste og vil fra kl. 05-09 vise de bedste børneprogrammer fra Nickelodeon.

Kanaler, som er lukket og udgået som Ekstrakanaler og Bland Selv.
C More Golf, Discovery Showcase og Discovery World er lukket og udbydes ikke længere som Ekstrakanal eller Bland Selv-kanal.

Yousee ændrer lidt på kanalrækkefølgen.
Samme dag som Yousee udfører kanalomlægningen i foreningen, ændrer de også på kanalrækkefølgen. Det betyder, at der ændres i rækkefølgen for enkelte kanaler bl.a. for at give plads til den nye kanal, Xee.

KanalNy kanalplads
TV 22
TV33
Xee4
DR219
DR320
DR K21
MTV24
Viasat Golf40
Discovery Science47

Bemærk!
Xee vil ved lancering den 20. januar ligge på kanalplads 62. Først ved kanalomlægningen flytter Xee til kanalplads 4.

Viasat Golf og Discovery Science kan ses i YouSee’ s Fuldpakke (Tillægspakke) fra 7. januar 2019. Viasat Golf på kanalplads 51 og Discovery Science på kanalplads 19. Først ved kanalomlægningen i jeres forening flytter kanalerne til deres nye faste kanalpladser: Viasat Golf på kanalplads 40 og Discovery Science på kanalplads 47.

Informations
møde

SmørumNet afholder informationsmøde i Kulturhuset, mandag den 12. juni kl. 17:30 og 19:30. Hør mere om bl.a. YouSee Play.