Så er der nyt fra YouSee – Xee

Xee bliver automatisk en del af vores Grundpakke fra den 20. januar 2019 – uden det koster ekstra. Det betyder, at du får fri adgang til den nye danske underholdningskanal. Både til selve tv-kanalen, men også til at kunne streame alt indhold fra kanalen.

Du vil hurtigt opdage, at Xee er en kanal med underholdning i højsædet. Grin med til den nye danske komedieserie ’Sunday’ og til serien ’29’ og ’30’, som er blevet nomineret til Årets Serie i 2018 og til en Robert-pris i 2019. Og læn dig tilbage og se de nyeste sæsoner af ‘Family Guy’, ‘Suits’ og ‘The Passage’.

En af Xee’s mange fordele er kanalens eksklusive rettigheder til en lang række serier og programmer. Fx vises sæson 8 og 9 af ‘The Walking Dead’, som de første i Danmark. Og der bliver løbende annonceret nye danmarkspremierer og unikke tv-programmer, som kun kan ses på Xee.

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

1.000 Mbit / 299 kr. pr. md.

Husk at du kan få internet uden TV pakke. Har du ikke internet hos os får du oprettelse, forsendelse samt første måned gratis , når du vælger 1.000 Mbit. Det vil sige du spare 697 kr. Dertil kommer kontingent.  Tilbuddet er gældende til 12. januar 2021